به گزارش سراج24 به نقل از شبکه المیادین، سرویس امنیتی وزارت کشور مصر اعلام کرد 32 نفر از اعضای اخوان المسلمین در حالی که سلاح به همراه داشتند را دستگیر کردند.
مسئول مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور اعلام کرد که عملیات امنیتی در چارچوب تلاش های سرویس امنیتی و تعقیب و گریز عناصر مجرم که به مقر پلیس حمله ور شدند، ادامه دارد.
به گفته این مسئول امنیتی، شش نفر از اعضای جمعیت اخوان المسلمین در شهر البحیره، چهار نفر در شهر الفیوم، 10 نفر در اسیوط و سه نفر نیز در اسوان دستگیر شدند.
وی در ادامه افزود: بقیه اعضای اخوان نیز در دیگر استان های مختلف کشور دستگیر شدند که مجموعا 32 نفر از آنها در 11 استان بازداشت شدند.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
بازداشت ۳۲ اخوانی در ۱۱ استان مختلف مصر
منابع امنیتی مصر از دستگیری ۳۲ نفر از اعضای گروه اخوان المسلمین در ۱۱ استان مختلف این کشور خبر دادند.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



